Drie nieuwe partners voor De Brauw

De Brauw Blackstone Westbroek heeft drie nieuwe partners gekozen. De drie treden op 1 januari 2022 aan. 

Davine Roessingh (links op de foto) wordt partner in de Litigation praktijk. Jaap Barneveld (midden) zal toetreden als partner in de Mergers & Acquisitions en Capital Markets praktijk. Yi Duan (rechts) wordt partner in de Mergers & Acquisitions-praktijk van De Brauw.

Davine Roessingh

Davine is gespecialiseerd in complexe en vaak multi-jurisdictionele geschillen. Sinds ze in 2011 bij De Brauw in dienst trad, heeft ze cliënten bijgestaan in een reeks commerciële en corporate zaken, met betrekking tot langetermijncontracten, fusies en overnames en ESG-zaken. Davine is een bekwaam procesadvocaat met een uitgebreide staat van dienst in procedures volgens de regels van verschillende arbitrage-instituten zoals de ICC. Zij combineert dit met ervaring in executie- en tenuitvoerleggingsprocedures met betrekking tot beslagleggingen en rechterlijke bevelen.

Jaap Barneveld

Jaap is gespecialiseerd in fusies en overnames, kapitaalmarkten en corporate governance. Hij heeft deelgenomen aan vriendschappelijke en vijandige overnamebiedingen, gewerkt aan innovatieve grensoverschrijdende dealstructuren en geadviseerd over beursintroducties. Hij adviseert cliënten ook regelmatig over een breed scala aan ondernemingsvraagstukken, waaronder bestuursstructuren, fiduciaire verplichtingen, openbaarmakingsverplichtingen en activistische aandeelhouders. Hij werkt ook aan complexe private M&A-transacties en durfkapitaalfinancieringsrondes. Jaap is een bekend deskundige op het gebied van vennootschapsrecht. Hij is hoogleraar in Juridische aspecten van bedrijfstransacties aan de Rijksuniversiteit Groningen, auteur van talrijke publicaties over vennootschapsrecht en fusies en overnames en regelmatig spreker op conferenties.

Yi Duan

Yi maakt deel uit van De Brauw's Corporate M&A praktijk. Hij heeft ervaring in complexe M&A transacties, joint ventures en carve-out transacties. Yi, die put uit zijn diverse praktijkachtergronden, wordt zeer gewaardeerd om zijn ervaring met grote grensoverschrijdende en spin-off transacties. Voordat Yi bij De Brauw in dienst trad, werkte hij als advocaat bij zowel Amerikaanse als Chinese advocatenkantoren in China. Yi is toegelaten tot de orde van advocaten in Californië en is gekwalificeerd als Chinees advocaat.
 

Gerelateerde artikelen