DPA Group neemt interim finance activiteiten ConQuaestor over

Detacheerder DPA Group neemt de interim finance-activiteiten van ConQuaestor over. Dat maakte DPA woensdag bekend, zonder financiƫle details te vermelden.

De overname vindt plaats via een activatransactie en draagt naar verwachting direct bij aan de winst per aandeel van DPA in 2015. Partijen beogen de transactie af te ronden voor 1 oktober 2015.

Binnen de interim finance activiteiten van ConQuaestor werken 110 zelfstandige en interim professionals die zich inzetten voor grootzakelijke opdrachtgevers. Met deze activiteiten wordt jaarlijks een omzet gerealiseerd van circa 14 miljoen euro. Ten aanzien van de consultancyactiviteiten van ConQuaestor zijn  partijen overeengekomen de merites van een strategische samenwerking in een latere fase nader te bestuderen.

De overname van de interim finance activiteiten van ConQuaestor door DPA betekent dat de fusieplannen van ConQuaestor en Grant Thornton worden beëindigd en dat ConQuaestor haar consultancy activiteiten zelfstandig voortzet. De samenwerking tussen ConQuaestor en Grant Thornton bij gezamenlijke klanten blijft intact.

ConQuaestor, opgericht in 2004 en gevestigd in Utrecht, is een adviesorganisatie die zich richt op het oplossen van de thema’s op de agenda van de CFO. De consultants en interim managers van ConQuaestor bieden concrete oplossingen in finance en management voor de publieke en private sector.

Gerelateerde artikelen