Doorbraak Alvarez & Marsal in Nederland doet M&A Award-kanshebber Age Lindenbergh deugt

De M&A Awards werken als een paardenrace. De genomineerde raspaarden staan al in de beste stal van hun vakgebied, maar het moment van echte erkenning volgt pas als de finale race om de desbetreffende award is gelopen. Eén van de gegadigden voor de erkenningsprijs is Age Lindenbergh, Managing Director bij Alvarez & Marsal. Hij maakt kans op de Best Transaction Support Advisor Award 2016.

Het uur U is ook bijna aangebroken voor Age Lindenbergh, Managing Director bij Alvarez & Marsal. Lindenbergh heeft als leidinggevende niet alleen de Benelux teams van het wereldwijde adviesbureau onder zijn hoede, maar geeft ook leiding aan de Financial Services van de Transaction Advisory Group in Europa. Dit jaar mag de oud-KPMG'er zich voor het eerst mengen in de strijd om de Best Transaction Support Advisor Award.

Aan welke fusies en/of overnames heeft u het afgelopen jaar gewerkt?
-Verkoop van Propertize door NLFI (Nominee Best Deal of the Year)
-Aankoop van Passoa activiteiten door Lucas Bols van Cointreau
-Aankoop van NewDay door CVC Capital Partners
-Aankoop van TD Direct Investing door interactive investors en JC Flowers
-Acquisitie van EW Facility Services door Bencis Capital Partners
-Acquisitie van Otravo door Waterland
-Verkoop van Ecofys door Eneco aan Navigant
-Aankoop van SOS international door CED

Wat waren voor u de bijzonderheden?
"De snelheid en verandering in de wereld om ons heen waren dit jaar uniek om mee te maken. Daarmee doel ik vooral op de combinatie van zowel politieke (de uitkomst van het Brexit referendum en de verkiezing van Trump) als financieel-technologische ontwikkelingen (de aanhoudende opmars van FinTech bedrijven). Intussen wordt er in M&A-land veelal vastgehouden aan ingesleten patronen."

Hoe heeft u het afgelopen jaar ervaren?
"Als fantastisch: de doorbraak van Alvarez & Marsal als een leidende transactie-adviseur in Nederland is een feit."

Wat verwacht u voor de markt in 2017?
"Ik verwacht wederom een topjaar voor Alvarez & Marsal, maar ook een spannend jaar voor M&A in het algemeen. Onzekerheden zullen toenemen en dat biedt daardoor waarschijnlijk meer kansen voor slimme investeerders, die mogelijkheden grijpen waar anderen nog moeten nadenken!"
 


Gaat u binnenkort ook een overname doen of private equity aantrekken?
Vergroot uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in 2 tips: 

1. Vind alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2017
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos dit uitstekend naslagwerk (220 pagina’s) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en nanciers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

2. Word nu lid voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Database & League tables, M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Gratis naar M&A Awards-galafeest? Word vóór 15 december lid via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen