Dockbite wordt onderdeel van de MyBit Group

Dé Rotterdamse software-ontwikkelaar Dockbite gaat verder onder de vleugels van de MyBit Group.

Dockbite wordt onderdeel van een snel groeiende groep met meerdere gespecialiseerde maatwerksoftware hubs, die door middel van een buy-and-build strategie een sterke groep bouwt en hiermee de Nederlandse software-ontwikkelingssector verstevigt.

De aansluiting van Dockbite bij de MyBit Group geeft beide partijen een versterking op digitale strategie, consultancy, innovatie en ontwikkeling van maatwerksoftware en het aantrekken en opleiden van nieuw talent om complexe projecten uit te voeren voor haar klanten.

De oprichters van Dockbite, Jasper de Leuw en Jasper Weeteling, zullen actief betrokken blijven bij de verdere doorgroei van Dockbite. Jasper Weeteling zal als Managing Director verantwoordelijk blijven voor Dockbite. Daarnaast zal Jasper Weeteling binnen de MyBit Group betrokken zijn bij de commerciële strategie en de integrale propositie van de groep.

Jasper Weeteling: “met de kracht van de Mybit Group en de betrokkenheid van Vortex Capital Partners, zie ik kansen om de toenemende vraag naar complexe maatwerksoftwareoplossingen nog beter te kunnen bedienen aan de opdrachtgevers van Dockbite. Daarnaast krijg ik veel energie van de gezamenlijke ambitie die ik met Marcel Flipse (CEO van de MyBit Group) deel en kijk uit om verder te bouwen aan een goede software partner op grotere schaal. Dockbite, speler voor exploratie, AI en maatwerksoftware, zal als strategische Mybit Group hub in Rotterdam verder worden uitgebouwd, iets wat past in mijn strategie voor Dockbite.”

Gerelateerde artikelen