Dochter Eraneos Group fuseert met DCP en W21

Uitbreiding in de financiƫle sector in Duitsland.

Eraneos Group breidt uit. Dochter Ginkgo Management Consulting fuseert per direct met DCP en dochteronderneming W21 uit Düsseldorf. 

DCP is een adviesbedrijf dat zich richt op de financiële dienstverleningssector en is gevestigd in Düsseldorf. Het dienstenaanbod varieert van het managen van implementaties van IT-systemen en nieuwe wet- en regelgeving tot transformaties en procesoptimalisaties. Als adviesbureau met een focus op financiële dienstverlening heeft het bedrijf over de jaren heen een basis van gerenommeerde klanten opgebouwd. Daarnaast heeft DCP zich de afgelopen jaren gericht op de snelgroeiende markt van fintechs. W21 beschikt over specialistische kennis op het gebied van procesbeheersing en -automatisering.

Eraneos Group is voortgekomen uit de fusie van het Nederlandse Quint, het Zwitserse AWK en het Duitse Ginkgo Management Consulting. De groep bedient met circa 1.000 professionals klanten op drie continenten. Eraneos Group heeft o.a. kantoren in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Spanje. In 2021 realiseerde het een omzet van circa 200 miljoen euro. 

Gerelateerde artikelen