DLA Piper benoemt Barbara van Hussen tot co-managing director Europa en Midden-Oosten

DLA Piper benoemt per 1 november Barbara van Hussen, thans co-managing partner van het kantoor in Amsterdam, tot co-managing director (MD) van Europa en het Midden- Oosten.
Barbara van Hussen zal, naast haar M&A praktijk die zij vol zal blijven uitoefenen, invulling geven aan de strategie van DLA Piper om de vestigingen in de regio nog beter te integreren en de klantgerichtheid van DLA Piper op internationaal niveau te verhogen. Hiermee wil DLA Piper haar cliënten op topniveau  optimaal laten profiteren van de slagkracht en expertise van het internationale kantoor.
Van Hussen (1971) heeft uitgebreide ervaring met nationale en internationale overnames en andere corporate-gerelateerde vraagstukken. Als één van de leading M&A juristen in Nederland staat ze in de afgelopen 5 jaar gerangschikt in de top 3 op het gebied van aantal  M&A/PE deals in de Nederlandse league tables.
In 2011 ontving Barbara de prestigieuze award voor ‘Beste Nederlandse M&A advocaat’. Voorts vervult zij verschillende nevenfuncties en treedt zij op als gastdocent.
Richard Fens, partner bij de praktijkgroep ondernemingsrecht,  zal met de benoeming van Barbara in het internationale managementteam van DLA Piper de managing partnerrol van het kantoor in Amsterdam weer volledig op zich nemen.
Simone Levine, Global joint co-CEO: "De benoeming van Barbara is een verdere versterking van ons leiderschapsteam binnen ons internationale kantoor. Haar succesvolle wijze waarop ze onze cliënten bedient en leiding geeft aan kantoor Amsterdam is bij uitstek hèt voorbeeld hoe wij DLA Piper op internationaal niveau verder willen laten uitgroeien tot ’the leading business law firm’." De kennis, energie en ambitie van Barbara waarmee ze vele cliënten en collega’s inspireert, wordt hiermee nu ook aangewend op internationaal niveau binnen DLA Piper."  
Gerelateerde artikelen