Dit is het vernieuwde ECM-team van ABN Amro

ECM-afdelingshoofd Chris van Schuppen gaat iets anders doen binnen de bank. Daarnaast zijn er drie ervaren bankiers toegevoegd aan het team.

Het Equity Capital Markets (ECM) team van ABN AMRO heeft afgelopen zomer drie ervaren bankiers uit het buitenland aangetrokken: Paul Huysmans, Arthur van Dijk en Julie Wakkie. Maarten Blomme, reeds werkzaam in het ECM team van ABN AMRO, is aangesteld als Co-Head ECM en zal deze rol samen met Paul Huysmans gaan vervullen. 

Paul Huysmans komt over uit de City waar hij de afgelopen 17 jaar werkzaam was bij Deutsche Bank en Credit Suisse in het Equity Syndicate en ECM team. Hij was in deze rol bij Deutsche al verantwoordelijk voor de Benelux en gaat dit nu voortzetten bij ABN AMRO. Blomme en Huysmans vervangen Chris van Schuppen die nu de rol van Hoofd Financial Institutions binnen ABN AMRO op zich heeft genomen. 

Arthur van Dijk en Julie Wakkie zijn twee ervaren ECM-bankiers die voorheen werkzaam waren in het buitenland. Van Dijk is afkomstig van Macquarie Capital in Hong Kong waar hij de afgelopen jaren hoofd ECM Azië was en daarvoor werkzaam bij Morgan Stanley in Londen en Azië.

Wakkie, een dochter van de bekende advocaat Peter Wakkie, is deze zomer begonnen als hoofd van het ECM Syndicate team en heeft ruim 12 jaar ervaring opgedaan bij onder meer Unicredit in Londen en bij ING. 

Gerelateerde artikelen