Digitaal en duurzaam bureau samen

One-Two.Agency wordt onderdeel van Baas & Baas.

Baas & Baas Full Service Digital agency acquireert One-Two.Agency, een maatschappelijk verantwoord marketingbureau. Met deze samenwerking bundelen beide bureaus naar eigen zeggen de 'krachten om de volledige branding en marketing te verzorgen voor bedrijven die bijdragen aan een betere wereld'.

Baas & Baas heeft al jarenlang expertise opgebouwd in alle aspecten van digitale marketing, terwijl One-Two.Agency gespecialiseerd is in branding voor merken met duurzame ambities. Door deze samensmelting ontstaat 'een gouden combinatie die ons in staat stelt onze waardevolle klanten nog beter op de markt te positioneren en ons te richten op groei in het aantal merken dat een positieve impact wil maken', volgens een persbericht.

"De samenwerking zal onder andere resulteren in verbeterde prestaties van campagnes. One-Two.Agency is bekend om haar vermogen om organisaties te helpen het juiste verhaal te vinden en te vertellen, terwijl Baas & Baas deze branded stories verspreidt via digitale marketing."

Gerelateerde artikelen