Diedrik Oost zet stap binnen investeerder Ramphastos

Laatst gewijzigd: 31 mei 2024 13:52
Ramphastos Investments benoemt Diedrik Oost tot partner.

Ramphastos Investments heeft Diedrik Oost benoemd tot partner. Oost trad acht jaar geleden in dienst bij de door Marcel Boekhoorn opgerichte investeringsmaatschappij, waar hij medeverantwoordelijk is voor deal-sourcing, screening van investeringsmogelijkheden, deal executie en portfolio management.

Diedrik Oost (37) werkte voorafgaand aan Ramphastos Investments meerdere jaren bij het financieel adviesbureau Lazard, waar hij betrokken was bij internationale M&A-transacties, beursgangen en (her)financieringen. Hij behaalde een Master in Finance & Law aan de Vrije Universiteit Amsterdam / Duisenberg School of Finance en studeerde aan de Copenhagen Business School.

Diedrik Oost: “Ik ben ontzettend blij met deze stap. De afgelopen jaren heb ik aan diverse uitdagende en interessante projecten gewerkt waarbij ik me met name heb gericht op de verbreding van de portfolio, het management van verschillende deelnemingen en de realisatie van financierings- en verkooptrajecten. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol als partner verder bij te dragen aan de groei van Ramphastos en de bedrijven in onze portefeuille.”

Jan Willem Neggers, CEO van Ramphastos Investments: “Diedrik heeft zich in der loop der jaren onderscheiden als een gedreven professional met een proactieve instelling. Hij combineert solide financiële kennis met analytisch inzicht en heeft laten zien dat hij snel en doortastend de juiste beslissingen kan nemen. Ik ben verheugd dat hij nu toetreedt als partner van Ramphastos en ik zie ernaar uit om de komende jaren met hem samen te werken.”

Gerelateerde artikelen