Deze 3000 dealmakers bepalen de winnaars van de M&A Awards

Op 10 december worden de M&A Awards 2020 uitgereikt. Wie bepalen de winnaars?

Volgende week is het zover. Op 1 oktober gaat de grote jaarlijkse survey de deur uit: hét jaarlijkse onderzoek onder Nederlandse dealmakers over de stand van de markt. Door middel van een uitgebreide vragenlijst wordt er gekeken hoe het M&A-landschap ervoor staat en welke kantoren er in de race zijn voor de top van de Nederlandse markt. 

De 3000 dealmakers zijn zorgvuldig uitgekozen. In de eerste plaats zijn er natuurlijk de leden van de M&A Community. Onder de aangesloten kantoren bevinden zich alle grote banken, de grote consultants en de belangrijkste kantoren van de Zuidas. Daarnaast zijn de M&A-afdelingen van de grote corporates benaderd. Onder de geënquêteerden bevinden zich vele belangrijke beslissers bij beursgenoteerde bedrijven. Ook investeerders en Private Equity-partijen krijgen een invulverzoek in de bus: er is immers niets zo belangrijk als de mening van de mensen met de poen. Het geheel wordt gecompleteerd door een selectie van individuen die zich door hun wetenschappelijke kennis over de markt of die na een lange staat van dienst genieten van hun welverdiende pensioen. 

Aangezien de M&A Community zeer hecht is en de benaderde dealmakers de survey uiterst serieus nemen ligt het responspercentage de afgelopen jaren zeer hoog. Alex van Groningen B.V. kan daarom bogen op een indrukwekkend corpus van de door de jaren opgebouwd marktinzicht en ook dit jaar is de verwachting dat we het landschap nóg scherper in kaart kunnen brengen met kleine tweaks en aanpassingen aan de survey. 

Voor een meer volledig overzicht van de leden van de community kijkt u in de M&A 1000. De resultaten van de survey van voorgaande jaren is hier te vinden. 

REMINDER: stuur vóór 27 september uw deals van Q3 in! Dit is de laatste kans om ze nog mee te laten tellen in de survey en de League Tables. 

Gerelateerde artikelen