Deze 10 scale-ups nemen delen aan Techleap’s Rise-programma

Techleap for Scaleups kondigt aan dat tien tech scaleups worden toegevoegd aan het Rise-programma.

Dit exclusieve programma, voorheen BOLD genaamd, biedt veelbelovende scaleups de kans om zich te ontwikkelen in een community van ervaren ondernemers en experts zodat ze hun groei versnellen.

De volgende scaleups zijn geselecteerd voor ‘Batch 12’ van het Rise-programma:

Archipel Academy is een leerplatform dat onder meer gebruikt wordt door Unilever, KPMG en VodafoneZiggo. Het bedrijf haalde eerder dertien miljoen euro op en biedt organisatorische trainingstools.

C Teleport revolutioneert reisbeheer in de maritieme industrie en luchtvaart. Het geïntegreerde platform vereenvoudigt het boeken, aanpassen en cancelen van vluchten voor een betere gebruikerservaring.

Deeploy biedt een verantwoord AI-platform voor AI-toepassingen met een hoog risico en levert Machine Learning-modellen. Het wordt gebruikt door fintechs en banken als Bunq en Independer.

Findest heeft de ambitie om met geavanceerde AI-technologie in 10.000 innovaties te katalyseren in tien jaar. De AI-tech scoutingtool, IGOR^AI, helpt R&D-professionals om informatie te verzamelen tijdens het onderzoeksproces.

Gradyent haalde recent dertien miljoen euro miljoen op. De scale-up helpt bedrijven hun verwarmings- en koelingsnetwerken te optimaliseren en koolstofarm te maken. Het realtime Digital Twin-Platform ondersteunt bij het verminderen van de CO2-uitstoot en -kosten.

NextEnergy BV verlaagt de energierekening door het energieverbruik in voordelige periodes te stimuleren. Daarmee helpt het huishoudens en bedrijven met efficiënt energiebeheer via een gebruiksvriendelijke app.

Parfumado, opgericht door broers en zussen Martijn en Floor van Rooy, is een platform om parfums te ontdekken met een abonnementsservice en een online winkel. Het biedt ook gerichte samplingdiensten voor schoonheidsmerken.

Salesupply zorgt voor een revolutie in e-commerce door klantenservice en -afhandeling te automatiseren. Het bedient meer dan 500 merken met een wereldwijd netwerk van fulfilmentcentra en callcenters in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Travis Road Services ontving vijf miljoen euro aan financiering en stroomlijnt de vrachtwagensector door diensten zoals parkeren, wassen, reparatie en tankreiniging te verbinden met het online boekingsplatform.

Voyc levert AI-software die gespreksmonitoring in de financiële wereld transformeert, waardoor bedrijven de naleving van de regelgeving verbeteren en de QA-kosten verlagen. Tot nu toe heeft het meer dan 30 miljoen oproepen gemonitord.

Het Rise-programma ondersteunt in de fase die in het teken staat van het aantrekken van kapitaal en expansie naar het buitenland. Sinds de start van het programma hebben eerdere deelnemers samen honderden miljoenen kapitaal opgehaald om nieuwe markten te betreden. Deze scaleups zijn gegroeid in team en omzet en geven een bijdrage aan de Nederlandse economie.

Gerelateerde artikelen