Derk Lemstra nieuwe managing partner Stibbe

Advocatenkantoor Stibbe benoemt Derk Lemstra tot Managing Partner en Astrid Helstone tot bestuurslid. Samen met de zittende bestuurders Aaldert ten Veen (partner bestuursrecht) en Marcel Abbringh (COO) vormen zij met ingang van 1 januari 2014 het nieuwe bestuur.
Derk Lemstra is partner binnen de financial markets group van Stibbe en  sinds 2011 hoofd van de corporate praktijk. In het verleden was hij resident partner van de Stibbe kantoren in New York en Londen. Met zijn benoeming  volgt hij Heleen Kersten op die sinds 2008 de rol van Managing Partner heeft vervuld.
 
Astrid Helstone is partner in de arbeidsrecht praktijk van Stibbe met een bijzondere aandacht voor beloningen in de financiële sector. Zij volgt collega arbeidsrecht partner Paul Vestering op. Astrid zal zich binnen het nieuwe bestuur toeleggen op de HR gerelateerde thema’s.
 
Zowel Heleen Kersten als Paul Vestering blijven als partner verbonden aan Stibbe en zullen zich vanaf 1 januari weer volledig op hun praktijk richten. Heleen zal dit doen binnen de corporate praktijk van Stibbe als M&A en ECM advocaat en Paul Vestering binnen de arbeidsrecht- en pensioenpraktijk.
Gerelateerde artikelen