DELTA Equity Partners investeert in ttif.company

Het koppel hoopt ook andere partijen aan boord te halen.

DELTA Equity Partners is in tttif.company gestapt, een landelijke, middelgrote en gecertificeerde arbodienst met het hoofdkantoor in Amsterdam. Beide partijen hebben de ambitie om de leidende kwaliteitsspeler in Nederland te zijn op het gebied van arbodienstverlening. 

Om deze ambitie te realiseren zijn DELTA en ttif.company in gesprek over samenwerking met andere partijen die een vergelijkbare visie, cultuur en focus op de beste mensen, kwaliteit en innovatie hebben. Met als doel om de kwaliteitsleider te worden.

ttif.company is specialist in Nederland op het gebied van loopbaanadvies, coaching, tweede spoor en outplacement (ttif & werk). Het bedrijf heeft langdurige klantrelaties opgebouwd, en een reputatie voor kwaliteit en innovatie. 

 DELTA Equity Partners is een investeringsmaatschappij met focus op groeiende MKB-bedrijven in de sectoren Technologie en Gezondheid. Onze passie is om ondernemers in deze sectoren te ondersteunen met kapitaal, kennis, ervaring en netwerk om zo samen te groeien naar de positie van kwaliteitsleider.

Over de omvang van de investering in ttif.company zijn geen mededelingen gedaan.

Gerelateerde artikelen