DELTA Equity bundelt Bright Digital en Vet Digital

Samensmelting in een CRM-platform voor sales, marketing en service.

De marketingbureaus Bright Digital en Vet Digital bundelen hun krachten in een Europese HubSpot Powerhouse die ze samen willen bouwen. HubSpot is een Amerikaanse ontwikkelaar en marketeer van softwareproducten voor inbound marketing, sales en klantenservice.

Voor de financiering van de nieuwe constructie hebben de twee bedrijven DELTA Equity aan boord gehaald. Financiële details over deze constructie zijn niet bekendgemaakt. Evenmin is er iets gezegd over eigendomsverhoudingen in de driehoeksverhouding.

Bright Digital is in 2016 opgericht in Apeldoorn door Lambert van Asselt en Johan Lammers. Bright levert services op het gebied van HubSpot consultancy, website- en CRM-development en digital marketing.

De afgelopen jaren was Bright al op overnamepad. In 2021 werd  Seefore uit Harderwijk overgenomen. In 2019 werd Cliptoo Marketing ingelijfd.

Vet Digital is een website- en marketing agency in Nijmegen die in 2012 is opgericht door Erik Verpoort als. Het bureau heeft een vestiging in Denemarken. Vet nam eerder Heuvel Marketing en Marketing Penguin over.

Gerelateerde artikelen