Dealmaker.nl nu live!

Dealmaker.nl, de unieke deal database met een compleet overzicht van overnames in Nederland, is nu live.

Dealmaker.nl is de opvolger van de deal-database van MenA.nl, speciaal ontworpen voor M&A-adviseurs, advocaten, investeerders, ondernemers en andere geïnteresseerden in de Nederlandse markt voor overnames, private equity en venture capital.

Met Dealmaker.nl hebben deze professionals toegang tot een uniek platform waar alle informatie over de Nederlandse overnamemarkt te vinden is. Dealmaker.nl biedt een groot aantal voordelen aan leden, waaronder:
• Overzichtelijke presentatie van deals en dealmakers.
• Een zeer effectieve zoekfunctie.
• Optimaal inzicht in expertises en industrie-knowhow van dealmakers.
• Uitgebreid filteren en sorteren van de data.
• Eigen League Tables op maat samenstellen.
• Slimme formulieren voor het invoeren van dealinformatie.

“Het platform was toe aan vernieuwing”, zegt Jurrien Morsch, M&A Community Manager. “Op het nieuwe, ‘future-proof’ platform zijn de mogelijkheden om diepgaandere analyses te doen op expertises en industrie-knowhow, onder zowel dealmakers als bedrijven, flink uitgebreid.”

M&A-leden blijven toegang houden
De nieuwe deal database is dus niet langer onderdeel van de MenA.nl website. “Maar leden van de M&A Community blijven gewoon toegang houden tot de nieuwe database op Dealmaker.nl”, aldus Jurrien Morsch. “Op MenA kunnen onze leden en andere geïnteresseerden nog steeds terecht voor het laatste overnamenieuws, interviews en insights. Gebruikers van MenA.nl hoeven alleen even een nieuw wachtwoord aan te maken en ze hebben weer toegang tot de content.”

Dealmaker.nl is net als de huidige deal-database gekoppeld aan MenA.nl zodat vanuit artikelen en nieuwsberichten direct naar de dealinformatie genavigeerd kan worden. Leden van de M&A Community kunnen hier direct inloggen en Dealmaker.nl bekijken.

Dealmaker.nl ook toegankelijk voor andere belanghebbenden
“De afgelopen jaren kregen we regelmatig verzoeken tot informatie van buiten de fusie- en overnamemarkt”, vertelt Jurrien Morsch. “Bij de bouw van de oude database was geen rekening gehouden met die behoefte, waardoor de database zich alleen leek te richten op M&A-professionals. Om aan de wens van derden te voldoen, waaronder universiteiten, onderwijsinstellingen, kennisinstituten, journalisten, redacties, analisten, bankeconomen en consultancybureaus, hebben we de database ook voor deze groepen geschikt gemaakt.”

Om toegang te krijgen tot Dealmaker.nl kun je hier een account aanmaken.

Feedback
“We zijn natuurlijk benieuwd naar je ervaringen met de vernieuwde M&A deal database”, aldus Jurrien Morsch. “Feedback en suggesties zijn daarom altijd welkom. Stuur een mail naar Maaike Stoffels; maaikestoffels@sijthoffmedia.nl. We hopen dat je Dealmaker.nl met veel plezier zult gebruiken.”

Gerelateerde artikelen