Dealmaker Joris van de Leur verhuist naar nieuw kantoor Nysingh in Utrecht

M&A-advocaat Joris van de Leur verhuist, samen met elf collega's, naar het nieuwe kantoor van Nysingh advocaten aan de Maliebaan in Utrecht. Met kantoren in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle heeft Nysingh nu vier vlaggetjes op de kaart.

Het Utrechtse kantoor gaat van start met twaalf advocaten, waaronder fusie- en overname-adviseur Joris van de Leur. Rond het team zit een 'flexibele groep' van juristen en klanten van Nysingh hebben ook toegang tot de diensten van de kantoren in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle.

De klant achterna
Wilma van Ingen, voorzitter Raad van Bestuur Nysingh, gaat in Utrecht de klant achterna. “Het openen van een kantoor in Utrecht is een logische stap om ons netwerk in de regio Utrecht én landelijk verder te versterken. Een deel van onze cliënten is gevestigd in de regio Utrecht. Ook voorzien wij een sterke groei in de regio in de marktgebieden waarin wij actief zijn. We willen in Utrecht een ‘good citizen’ zijn en onze naam
verbinden aan gezonde initiatieven in deze stad. We hebben een sterk netwerk in zowel publieke als private sector. Als juridische partner zetten we ons in om kennis te delen en samenwerking te stimuleren. Vanaf zomer 2017 zijn we actief vanuit Utrecht. De officiële opening vindt plaats in
september.”
 
Nysingh telt ruim 90 juristen en heeft een focus op de sectoren: overheid, zorg, food & agri, onderwijs, handel en industrie, insurance, vastgoed en bouw.

Gerelateerde artikelen