De volgende stap voor de Young M&A Community

Gisteren vond de eerste ontmoeting plaats van de nieuwe Young M&A Ambassadors Group.

De ontmoeting werd mede mogelijk gemaakt door onze partner Simmons & Simmons. Het doel van deze bijeenkomst was het creëren van meer draagkracht van de Young M&A Communtiy binnen de deuren van alle M&A partners. Door de young professionals binnen de M&A Community meer bij de inhoud van zowel de events als de gerestylede nieuwsbrief te betrekken, kan de community zich nog beter toespitsen op de wensen van de leden en zo haar toegevoegde waarde vergroten.

Daarnaast draagt het oprichten van deze groep bij aan het verbeteren van het netwerk: waar het vaak toch erg fijn en veilig is om tijdens de grotere events even bij te kletsen met mensen die je al kent, zullen de ambassadeurs hun netwerk uitbreiden, omdat zij meer soortgenoten leren kennen in hun nieuwe rol. Op deze wijze kunnen zij hun collega's weer stimuleren om uit de comfortzone te komen en nieuwe contacten aan te gaan.

Verbinding

"Een belangrijke taak van de ambassadeurs is om ervoor te zorgen dat alle young professionals binnen hun bedrijf onderdeel worden van de Young M&A Community", aldus Evelijn Hartvelt van de M&A Community. "Tijdens de briefing en aansluitende borrel werd al snel duidelijk dat er veel behoefte is aan een actievere deelname aan de Young M&A Community. Ook werden er al meteen mooie ideeën gedeeld. Al met al was de eerste bijeenkomst erg geslaagd.

Meer over de Young M&A Community lees je hier

Gerelateerde artikelen