De top 1000 dealmakers van Nederland – een gids voor CFO’s, M&A Directors en General Counsel

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:25
In de Nederlandse wereld van M&A, corporate finance en private equity lopen veel goede vaklieden rond met ieder hun eigen rol, specialisme en track record. In deze speciale uitgave, genaamd Who's Who in M&A, corporate finance en private equity, hebben wij een helder overzicht gemaakt van de belangrijkste professionals in het vak.

Welke deelnemingen heeft dat private equity huis in de portefeuille? Wie runt de corporate finance-afdeling van die ene bank? Welke advocaat doet veel megatransacties? Informatie die u vast en zeker met een hoop muisklikken bij elkaar kunt rapen via Google of MenA.nl. Maar tijd is schaars, dus helpen we jullie CFO’s, M&A directors en General Counsel een handje door alle dealmakers van betekenis te ordenen in dit papierwerk.
In de Who’s Who staan onder meer de contactgegevens, functies, specialisme en track records van dealmakers. Need to know, noemen we dat. Hoewel het natuurlijk ook nice to know is om via de Who’s Who erachter te komen bij welk kantoor uw oude studiegenoot van de Master Finance of Ondernemingsrecht nu zijn euro’s verdient. Uiteraard zijn we de league tables voor 2015 niet vergeten bij te voegen. Wie nog meer wil weten, leest gerust verder op MenA.nl/dealmakers.
Het corporate jaarboek wordt verspreid onder de beslissers in M&A, waaronder meer dan 800 CFO’s, 100 M&A Directors en 1000 dealmakers. Zo vormt de Who’s Who een brug tussen samenwerkingspartners en opdrachtgevers. De Who’s Who is samengesteld door de ingevoerde redactie van MenA.nl en M&A Magazine, en is gebaseerd op de M&A Database & League Tables van de M&A Community en op informatie die is verstrekt door de M&A Community.
 
Vind alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2016
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos dit uitstekend naslagwerk (212 pagina’s!) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. De Who’s Who in M&A 2016 geeft u het ultieme inzicht. Meld u nu hier aan
 
Gerelateerde artikelen