De SaaS-oplossing van SINCERIUS heeft een naam: Business Insight

Business Insight geeft realtime inzicht in de cijfers waardoor de CFO zich kan richten op belangrijke zaken.

Het team van SINCERIUS werkt al jaren aan de ontwikkeling van software. Eerst alleen voor intern gebruik, als voorloper in data-driven due diligence maar tegenwoordig is de software ook beschikbaar voor klanten onder de naam: Business Insight by SINCERIUS.

Business Insight is de financiële sturingssoftware die realtime inzicht in je cijfers geeft waardoor de CFO zich kan focussen op de belangrijke zaken.

Al meer dan 40 toonaangevende bedrijven maken gebruik van de voordelen van de SaaS-oplossing en zijn enthousiast. Heldere managementrapportages met onder andere consolidatiestaten, werkkapitaal analyses en bankconvenanten kunnen in het gewenste format en huisstijl worden gedownload en gedeeld met management en investeerders. Daarnaast is er altijd realtime inzicht in financiële en operationele dashboards.

Business Insight is dé oplossing om M&A-ready en exit-ready te worden of voor een CFO om meer tijd over te houden voor strategische beslissingen. Met een team van financial due diligence experts bij moederbedrijf SINCERIUS is de nodige financiële kennis aanwezig. Met of zonder financial due diligence, elk bedrijf kan gebruik maken van de voordelen van Business Insight.

Voor meer informatie over de verschillende koppelingen of een vrijblijvende kennismaking kun je terecht op www.businessinsight.nl.

Gerelateerde artikelen