De M&A Community wenst u een feestelijk O&N en succes in M&A

De M&A Community wenst u knallend Oud & Nieuw en een mooie closing van uw laatste deal van 2014. Terwijl met oud & nieuw miljoenen de lucht in worden geschoten onderhandeld de dealmaker de laatste miljoenen van de overnameprijs af. Champagne vloeit rijkelijk om de laatste deal van 2014 (of de eerste deal van het jaar) te vieren.
Meld uw eerste deal gelijk aan de redactie van MenA.nl en u staat met stip op één in de league tables 2015 van MenA.nl. Meldt u ook gelijk aan voor de CFO en M&A Nieuwsjaarsborrel op 14 januari bij Houthoff Buruma
Op 14 januari delen CFO’s, private equity managers en M&A professionals hun kerstdeals tijdens de CFO en M&A Nieuwjaarsborrel ten kantore van Houthoff Buruma. Anders naar financiering kijken is een cruciaal onderdeel om een winnaar te zijn/worden in de huidige markt. Winnaars maken slim gebruik van schuldfondsen, obligaties, alternatieve tradingplatforms en debt.
Vaak kijken onze organisaties naar de bestaande financieringsaanpak en –structuur en gaan ze op basis daarvan de haalbaarheid van acties en transacties toetsen. Wat wordt er mogelijk als u andere financieringsmogelijkheden gaat gebruiken? De Masterclass geeft een overzicht van de mogelijkheden en de kansen die andere financieringsmogelijkheden bieden.  
 
CFO’s, investeerders en M&A professionals verzorgen de kick-off van de groei op 14 januari tijdens de traditionele nieuwjaarsborrel van de CFO Association en de M&A Community. Dit keer zijn wij te gast bij Houthoff Buruma in Amsterdam (17.00-20.00).
U bent van harte welkom op de CFO, M&A en Controllers Nieuwjaarsborrel op woensdag 14 januari 2015 (17.00 – 20.00) bij Houthoff Buruma in Amsterdam. Leden van de CFO, M&A Community of Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan M&A/CFO bijeenkomsten. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis deze nieuwjaarsborrel.
 
Gerelateerde artikelen