M&A Community breidt uit naar België

De M&A Community zal zich verder uit gaan breiden naar België. Het startschot zal worden gegeven tijdens de M&A Awards show.

De M&A Awards show & diner vinden plaats op donderdag 15 november. De locatie voor deze feestelijke bijeenkomst is het Koninklijke Concert Noble in Brussel. Er zijn circa 25 dinertafels beschikbaar en we verwelkomen 200 gasten tijens het diner. 

De M&A Awards zullen 2 categorieën kennen, namelijk: Best Deal en Best Deal Midmarket. Een vakjury zal zich buigen over de uitreiking van de prijzen. 

Programma M&A Awards België, 15 november

17.00 uur Ontvangst en champagne receptie diner gasten
18.30 uur Aanvang diner en uitreiking Awards Best Deal en Best Deal Midmarket
21.30 Ontvangst gasten feestelijke borrel / 'afterparty' 
01.00 uur Einde

Bekijk ook de website van de M&A Awards voor meer informatie. Als u meer wilt weten over de reglementen kunt u hier meer informatie vinden. 

Na veel goede ontmoetingen in o.a. Antwerpen, Evergem en Brussel met diverse bedrijven, banken, investeerders, advocatenkantoren en adviseurs hebben wij een goed beeld van de M&A markt in België gekregen. We hebben veel positieve reacties ontvangen en merken dat de markt open staat voor ons initiatief. 

Voor Alex van Groningen een logische stap gezien onze activiteiten in België met de CFO en CHRO Community en de Executive Day. Gezien de match met onze huidige M&A Communtiy in Nederland en onze ervaringen in België, gaat de M&A Community een belangrijke rol in de Belgische M&A markt zal gaan vervullen. 

Community Manager Ezri Joy Blauw: "Door deze gesprekken zijn wij ervan overtuigd geraakt dat een actieve M&A Community in België zal bijdragen aan het verder professionaliseren van de sector. Er is ruimte voor een platform waar M&A en private equity professionals elkaar ontmoeten om kennis te delen, het netwerk te bestendigen en relaties te versterken."

Betrokkken zijn M&A awards België? 

De eerste aanmeldingen komen al binnen, en wij verwachten dat de start van de M&A Community in België een groot succes zal worden. Bij interesse kunt u onze website raadplegen of contact opnemen met de M&A Community Manager, Ezri Blaauw

Gerelateerde artikelen