De Breij Evers Boon splitst kantoor om boutique te blijven

De M&A-praktijk van De Breij Evers Boon splitst af van de litigationpraktijk om ‘boutique’ te blijven. Dat meldt het advocatenkantoor in een persbericht. 

M&A partners Dennis de Breij, Joris Boon, Laura Overes en Wytse Huidekoper richten onder de naam DEBREIJ een nieuw kantoor op. Deze M&A boutique zal zich volledig toeleggen op het begeleiden van fusies en overnames, investeringsrondes, en joint ventures. Het kantoor heeft daarnaast, als vaste adviseur van zijn cliënten, een focus op strategische adviestrajecten en commerciële contracten.

Dennis de Breij (zie foto): “Dit is een grote stap. Ik kan genieten van de pioniersgeest die we al die jaren hebben gehad en hebben weten te houden. Het heeft ons tot een opvallende verschijning in de Nederlandse advocatuur gemaakt. De hang naar avontuur, ontwikkeling, en onderscheidende advisering typeert De Breij Evers Boon. De oprichters, de nu jonge partners, onze geweldige medewerkers: ze willen allemaal vooruit. Daarom is deze stap zo logisch en comfortabel. Het is een luxe dat we uit kracht en in vriendschap ieder verder kunnen bouwen aan twee sterke praktijken. Dankzij elkaar ligt er voor ieder een stevig fundament. De ideale basis om te blijven groeien.”

Litigation partners Marcel Evers en Stein van Thiel starten samen met Ellen Soerjatin een nieuwe litigation boutique. Dit kantoor, genaamd Evers Soerjatin, legt zich geheel toe op de behandeling van zakelijke en corporate geschillen. 

Marcel Evers: “Dennis, Joris en ik zijn De Breij Evers Boon in 2005 gestart, op een zolderkamer. Amper 30 jaar oud, gingen we de avontuurlijke uitdaging aan. Wij waren destijds het eerste ondernemingsrechtelijke nichekantoor. Wij hebben een enorme groei doorgemaakt. Ieder in hun eigen markt opereren de M&A- en CL-teams aan de bovenkant. Deze stap zetten we vanuit de sterke overtuiging dat wij ‘boutique’ moeten blijven. Het positioneert beide kantoren optimaal voor de toekomst. Ik kijk terug op een geweldige tijd, waaraan ik uitsluitend goede herinneringen bewaar.”

Tot 1 januari 2018 wordt de dienstverlening binnen het bestaande kantoor De Breij Evers Boon voortgezet. 

Lees ook:
KPMG, De Breij en Greenberg zien groen licht voor Acomo-deal
M&A-advocaat Wytse Huidekoper wordt partner bij M&A Award-nominee De Breij Evers Boon 
"Soms zijn we als de Explosieven Opruimingsdienst"

Gerelateerde artikelen