De Brauw stelt twee nieuwe counsels aan

De Brauw Blackstone Westbroek stelt met ingang van volgend jaar twee medewerkers aan in nieuwe posities. FĂ©line Goyarts versterkt de kapitaalmarktpraktijk, Angela van Breda komt in de adviespraktijk.

Beiden zijn al jaren verbonden aan De Brauw Blackstone Westbroek. Goyarts was senior associate. Ze is gespecialiseerd in equity kapitaalmarkten en M&A. Ze is ervaren in het aanbieden en noteren van aandelen. Ze adviseert daarnaast bedrijven over de financiële rapportageverplichtingen en overige regelgeving op financiële markten. 

Van Breda was als kandidaat-notaris verbonden aan De Brauw Blackstone Westbroek. Zij wordt lid van de corporate adviespraktijk, waar zij zich bezighoudt met corporate governance, advisering en M&A. Zij adviseert Nederlandse en buitenlandse multinationals, waaronder staatsbedrijven en financiële instellingen, over een breed scala aan zeer complexe ondernemingskwesties. 

Ze treedt op als lead counsel op het gebied van corporate governance, bedrijfsherstructureringen, evenals private en publieke overnames en aanbiedingen.

 

 

Gerelateerde artikelen