De Brauw haalt ervaren Maarten van der Weijden voor taxpraktijk binnen

Per 1 december 2016 is Maarten van der Weijden in dienst getreden van De Brauw Blackstone Westbroek als partner van de taxpraktijk.

Na ruim 17 jaar heeft Van der Weijden (1963) de corporate taxpraktijk van Loyens & Loeff achter zich gelaten. Aldaar was de taxadviseur vier jaar lang (2010-2014) Managing Director van het Nederlandse advocatenkantoor. Daarnaast was hij werkzaam als belastingadviseur binnen de internationale belastingpraktijk van de Algemene fiscale praktijk. Hij adviseerde cliënten over Nederlandse vennootschapsbelasting bij internationale (her-)structureringen, financiële producten en structured finance producten.

Paul Sleurink, taxpartner van De Brauw Blackstone Westbroek, reageert verheugd op zijn komst: "We zijn heel blij met Maartens beslissing om ons kantoor te komen versterken. Ik ben ervan overtuigd dat hij van onschatbare waarde zal zijn voor onze transactiepraktijk. De huidige ontwikkelingen op het gebied van het international corporate tax leiden tot een groeiende vraag van onze cliënten om eerlijk, inhoudelijk sterk advies. Maarten heeft de unieke kwalificaties om dit samen met ons bestaande team te bieden."

Geert Potjewijd, Managing Partner bij De Brauw Blackstone Westbroek, vervolgt: "Het geven van sterke adviezen op het gebied van corporate tax, zowel strategisch als in corporate transacties, is een steeds belangrijker onderdeel geworden van onze strategie om te opereren als de trusted advisor van vele van onze cliënten. De komst van Maarten betekent een substantiële uitbreiding van onze mogelijkheden om dat te doen. We zijn ervan overtuigd dat Maartens komst een waardevolle aanvulling zal betekenen voor ons kantoor en, belangrijker nog, voor onze cliënten."

 

Gerelateerde artikelen