De Brauw Blackstone Westbroek benoemt twee nieuwe partners

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:16
Reinier Kleipool en Jeroen van der Schrieck zijn benoemd tot partner bij De Brauw Blackstone Westbroek.
 
Reinier Kleipool heeft zich als kandidaat-notaris de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van het ondernemingsrecht, in het bijzonder in internationale fusies en overnames. Hij adviseerde onder meer Ahold bij de overname van Bol.com, Omnicom bij de beoogde fusie met Publicis en Klépierre bij het openbaar bod op Corio, en heeft Amerikaanse M&A-ervaring opgedaan bij Cravath, Swaine & Moore in New York.
 
Jeroen van der Schrieck is een brede procesadvocaat met bijzondere aandacht voor corporate litigation. Hij adviseerde de Nederlandse Spoorwegen in het geschil met AnsaldoBreda over de Fyratreinen en vertegenwoordigt onder meer het voormalig management in de nasleep van het faillissement van KPNQwest. Jeroen heeft daarnaast ruime ervaring in de transactiepraktijk van De Brauw.
  
Martijn Snoep, managing partner van De Brauw Blackstone Westbroek: "Wij zijn als kantoor blij dat wij ook dit jaar weer nieuwe partners van eigen kweek hebben benoemd. Reinier en Jeroen hebben zich ontwikkeld tot partners die met zichtbaar enthousiasme onze cliënten helpen bij hun belangrijke zaken in Nederland en in het buitenland".
Met deze benoeming heeft De Brauw 63 partners in Amsterdam. Brussel, Londen, New York, Shanghai en Singapore.
Gerelateerde artikelen