De Brauw Blackstone Westbroek benoemt drie partners

Nieuwe partnerbenoemingen, waaronder twee in de Corporate M&A partnergroep.

De Brauw Blackstone Westbroek heeft drie nieuwe partners: Marieke Bredenoord-Spoek, Frank Hamming en Claudia van Rappard-Priem. In totaal zijn er nu vier nieuwe partners benoemd in 2023, waaronder Anne Marie Verschuur eerder dit jaar.

Marieke Bredenoord-Spoek is benoemd tot partner in de commercial Llitigation-praktijk, met een focus op massaclaims. Frank Hamming wordt partner in de fusie- en overnamegroep als expert in publieke en private fusies en overnames. Claudia van Rappard – Priem wordt ook een M&A-partner, maar dan gespecialiseerd in private equity en fusies en overnames tussen private partijen.

Klaas de Vries (Managing Partner): “We zijn er trots op Marieke, Frank en Claudia te mogen verwelkomen als partners van ons kantoor. De benoemingen van hen en Anne Marie Verschuur eerder dit jaar weerspiegelen De Brauw’s jarenlange toewijding aan onze cliĆ«nten met het verlenen van hoogwaardige juridische diensten in een breed scala van expertises.”

Frank Hamming
Frank Hamming is gespecialiseerd in publieke en private M&A-transacties en joint ventures. Hij heeft verschillende beursgenoteerde ondernemingen, grote multinationals en private equity-fondsen geadviseerd over fusies en overnames, joint ventures, corporate governance en noteringsregels. Naast zijn werk in transacties adviseert Frank regelmatig beursgenoteerde ondernemingen over aandeelhoudersactivisme en beschermingsmaatregelen in situaties zoals vijandige overnames.

Claudia van Rappard – Priem
Claudia van Rappard – Priem is gespecialiseerd in private equity-transacties. Zij adviseert Benelux en internationale private equity-cliĆ«nten over meerderheids- en minderheidsinvesteringen, exit-transacties en diverse governance kwesties.

Gerelateerde artikelen