Van 1 oktober t/m 1 november is de M&A-database gratis toegankelijk

Een maand lang - van 1 oktober t/m 1 november - wordt de M&A-database vrijgegeven voor de online members van de M&A Community. De M&A-database is meer dan ooit bepalend voor de genomineerden voor de M&A Awards.

Normaliter is de M&A Database exclusief toegankelijk voor Full Members van de M&A Community, maar in oktober is deze opengesteld voor iedere belangstellende met een online membership. In de M&A Database staan honderden deals en de meest actieve dealmakers van het afgelopen jaar. 

Nota bene. In 2018 zijn de M&A League Tables meer dan ooit bepalend voor de genomineerden voor de M&A Awards. Zorg er daarom voor dat al uw deals voor 1 oktober 2018 in de M&A-database zijn ingevoerd. Ga hiervoor naar deal inzenden op MenA.nl en volg de instructies, of stuur een e-mail naar deals@alexvangroningen.nl voor toevoegingen aan bestaande deals. Zie ook het reglement op de website van de M&A Awards

Op 13 december worden de winnaars bekend gemaakt van de M&A Awards 2018. De winnaars van Best Small Cap Deal, Best Young PE Manager, Best Young M&A Advisor en Best Young M&A Lawyer worden bepaald door online voting en een jury. De overige winnaars worden bepaald door de meest actieve dealmakers en investeerders en door bestuurders van grote ondernemingen. 

Op de foto Matthijs Ingen-Housz.

Gerelateerde artikelen