CWS Cleanrooms koopt WERO

CWS Cleanrooms, onderdeel van CWS Group, koopt WERO, een leverancier van kant-en-klare oplossingen voor schoonmaakruimtes en onderdeel van BRECON Group.

CWS Cleanrooms is marktleider op het gebied van grondige cleanroom services in Europa. Het productassortiment van het bedrijf is onderverdeeld in producten en diensten op het gebied van hygiëne, matten, beroepskleding, brandbeveiliging, diensten voor schoonmaakruimtes en gezondheidszorg.

WERO heeft 30 jaar internationale ervaring op het gebied van gecontroleerde productieruimtes gespecialiseerd in reinigen, in bijvoorbeeld de voedingsindustrie, laboratoria, gezondheidszorg, specifieke schoonmaakruimtes in de micro-elektronica, medische hulpmiddelen, farmaceutische en biotech-industrie. WERO biedt totaaloplossingen op het gebied van reiniging, decontaminatie en technische dienstverlening aan. 

Bij de aankoop werd CWS begeleid door Corporate Finance International (CFI). CFI en CWS bespraken de mogelijke doelstellingen voor een markttoetreding in Nederland. CFI startte de besprekingen met BRECON Group. Uiteindelijk leidden die tot een succesvolle transactie, die op 31 maart 2021 werd afgerond. 

AKD trad op als legal advisor van CWS. 

Gerelateerde artikelen