Crossroads investeert 25 miljoen euro groeikapitaal voor uitbreiding EasyHotel in Benelux

EasyHotel wil verder uitbreiden in de Benelux. DanZep Hotels, de Nederlandse franchisehouder van easyHotel, gaat daartoe een samenwerking aan met het Luxemburgse investeringsfonds Crossroads European Estate Fund. Dat maakten beide partijen maandag bekend.
Crossroads investeert 25 miljoen euro om de verdere groei van DanZep te versnellen. Het aangetrokken kapitaal wordt ingezet ten behoeve van nieuwe projecten in Amsterdam en in Brussel. DanZep Hotels opende eerder easyHotels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
"We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking, die ons de enorme kansen zal helpen te realiseren in de markt waarin wij actief zijn", aldus Daniel Metcalfe, oprichter van Danzep.
EasyHotel is een budgethotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel twintig hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Het concept richt zich op de no-nonsense zakelijke reiziger en toeristen en biedt hotelaccommodaties aan op A-locaties midden in het centrum.
 
(ANP)
 
Gerelateerde artikelen