CostPerform trekt investeerders aan

NIBC Investment Partners en Arches Capital investeren in softwareplatform voor Cost en Performance Management.

NIBC Investment Partners en Arches Capital zijn als 'groeipartners' aandeelhouder geworden van CostPerform, een platform voor het oplossen van kosten- en prestatie-uitdagingen. Klanten gebruiken CostPerform onder meer voor vragen rond bedrijfsallocaties,rendementsverbeteringen (van producten, klanten, kanalen, etc.), vragen rond kostenberekening volgens de regelgeving (bijv. IFRS17) en transparantie van overheidsuitgaven. De publieke sector, de financiële dienstverlening en de telecomsector zijn traditioneel de belangrijkste bronnen van inkomsten. 

NIBC Investment Partners werkt als partner voor de lange termijn nauw samen met management en aandeelhouders om hun groeiambities te helpen verwezenlijken. Arches Capital is een groep van business angels die investeert in start-up en scale-up bedrijven met een groot groeipotentieel. 

Sander den Hartog, CEO van CostPerform is erg enthousiast over de nieuwe aandeelhouders: "De mogelijkheid om bij Arches met zo'n 100 business angels van gedachten te kunnen wisselen die vergelijkbare scale-up ervaringen hebben is zeer waardevol. In combinatie met de financiële expertise, bredere portefeuille van snelgroeiende bedrijven en ervaring met internationalisering van NIBC Investment Partners (eigendom van Blackstone) maakt het hen de optimale partners om ons te ondersteunen onze ambities te realiseren."

Gerelateerde artikelen