Corporate praktijk advocatenkantoor DLA Piper versterkt met Henk Arnold Sijnja

DLA Piper heeft Henk Arnold Sijnja per 1 april 2019 aangesteld als partner ter versterking van haar Corporate praktijk. Hij is afkomstig van Baker McKenzie. Daarvoor was hij partner bij Linklaters. DLA Piper zet met de aanstelling van Sijnja een belangrijke stap in de uitbouw van de Corporate praktijkgroep.

Sijnja heeft uitgebreide ervaring in (grensoverschrijdende) fusies en overnames, daaronder begrepen beursovernames, kapitaalmarkttransacties, joint ventures en reorganisaties. Hij heeft veel ervaring opgedaan met transacties in de financiële en life sciences sector. Sijnja wordt aanbevolen in Chambers en Legal500 voor Corporate en M&A.
 
Paul Hopman, Country Managing Partner van DLA Piper Nederland: ''Henk Arnold is een enorme versterking voor ons kantoor, in het bijzonder van onze Corporate groep. Zijn komst past bij onze ambities om ondernemingen met onder meer beursgerelateerde vragen beter te kunnen bedienen. Zijn ervaring in de financiële en life sciences sector is een mooie aanvulling op onze bestaande brede ervaring en expertise."
 
Global Co-Chair van DLA Pipers Corporate praktijk, Bob Bishop, zegt: "Henk Arnold zal onze Europese expertise verder vergroten. Met zijn kennis en ervaring is hij een uitstekende toevoeging aan het toch al sterke Nederlandse Corporate team."

Henk Arnold Sijnja: "Ik ben zeer verheugd mij aan te sluiten bij de Corporate praktijk van DLA Piper. Het team heeft een uitstekende reputatie in de markt en een sterke internationale praktijk. Ik zie ernaar uit om samen met het enthousiaste en gedreven team de ambities waar te maken."

Gerelateerde artikelen