Connected Capital investeert in combinatie Hoteliers.com en SmartHOTEL

Het fusiebedrijf streeft ernaar de gastervaring en de operationele efficiëntie van hotels te verbeteren.

SmartHOTEL en Hoteliers.com zijn verheugd hun fusie aan te kondigen en samen te komen als een verenigde entiteit. Deze fusie vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in de groei van beide bedrijven, waardoor ze een leidende leverancier van hospitality-oplossingen op de markt worden.

Door hun expertise, ervaring en productaanbod te combineren, wil het bedrijf hoteliers beter helpen bij het optimaliseren van hun operationele processen en het verhogen van de efficiëntie en omzet. Als gevolg hiervan kunnen hoteliers zich concentreren op het leveren van uitzonderlijke ervaringen aan hun gasten.

Beide bedrijven kondigen eveneens de toevoeging aan van Connected Capital als investeerder in het partnerschap. Connected Capital, een vooraanstaande Europese B2B-software-investeerder, zal de fusie essentieel ondersteunen door naast hun expertise groeikapitaal aan te bieden en een ‘buy-and-build-strategie’ te implementeren. Hun deelname aan het bedrijf zal de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten versnellen en de uitbreiding naar onaangeboorde markten stimuleren.

Susan Lagerweij, Partner bij Connected Capital: “De snelle transitie van de Hospitality Tech-markt naar de cloud heeft geleid tot de beschikbaarheid van meer geavanceerde oplossingen voor onafhankelijke hotels. Het gevarieerde aanbod aan softwareoplossingen en leveranciers in de sector biedt een unieke kans voor deze sterke, gecombineerde speler om hun groei binnen zijn kernklantensegment te versnellen.”

Gerelateerde artikelen