Communicatiebureau Clarity breidt uit met overname

Clarity neemt de Australische Sefiani Communications Group over. 

Sefiani, een bekroond Australisch bureau voor strategische communicatie en reputatiemanagement, wordt onderdeel van Clarity, een communicatie- en digital marketingbureau. Het is Clarity’s eerste van verscheidene geplande overnames in de regio Azië-Pacific. Clartity heeft kantoren in Amsterdam, Londen, San Francisco, Los Angeles en New York. Clarity is ook een zusterbureau van het gerenommeerde wereldwijde communicatiebedrijf Freuds, dat gespecialiseerd is in purpose-gedreven campagnes voor een duurzame toekomst.

De overname van Safiani is een belangrijke stap in de wereldwijde groeistrategie van Clarity en volgt op eerdere overnames van het digitale bureau 93digital; het creatieve SEO-, paid- en analytics bureau 3WhiteHats; en het toonaangevende public affairs bureau Political Intelligence UK.

Sefiani werd 23 jaar geleden opgericht door Robyn Sefiani met een specifieke focus op het bouwen, verbeteren en beschermen van corporate- en merkreputaties. Voor de oprichting van Sefiani was Robyn Co-President Asia Pacific en lid van de wereldwijde raad van bestuur bij Edelman. Robyn treedt nu toe tot de Global Presidents Board van Clarity als President ANZ & Reputation Counsel. Zij zal Clarity’s groeistrategie in de regio helpen aansturen en tegelijkertijd selecte klanten blijven ondersteunen met reputatie-advies. 
 

Gerelateerde artikelen