CMS adviseert Turn/River Capital bij investering in Redwood Software

Advocatenkantoor CMS heeft investeringsmaatschappij Turn/River Capital geadviseerd bij zijn strategische investering van 315 miljoen euro in Redwood Software, een leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor bedrijfs- en IT-procesautomatisering.

Het in Nederland gevestigde Redwood werd opgericht in 1993 en bedient duizenden ondernemingen wereldwijd. De investering van Turn/River zal Redwood in staat stellen om de ontwikkeling van nieuwe functies voor zijn IT- en bedrijfsprocesautomatiseringsplatform te versnellen.

CMS adviseerde Turn/River Capital vanuit kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en Zwitserland. Het CMS-team werd geleid door Tom Jameson (CMS Londen) en Pieter van Duijvenvoorde (CMS Amsterdam, foto), met Igor Stenzel aan het hoofd vanuit CMS Berlijn en Daniel Jenny vanuit CMS Zürich.

Het CMS Nederland-team bestond uit Dena Mokhberolsafa, Karsten Bruinsma, Marcellina Rietvelt, Martijn van der Bie en Elisabeth von Meijenfeldt (Corporate); Herman Boersen en Jarrik Haust (Belasting); Rogier de Vrey, Simon Sanders, Sanne Knopper en Yasar Celebi (IP/IT/Privacy); Tjeerd Hoekstra en Ravi van de Boomen (Werkgelegenheid); Giulia Wientjens en Jenny Noordermeer (Bankieren); en Emma Schouten en Jasper Kampherbeek (Onroerend Goed).

Gerelateerde artikelen