Clifford Chance wint Most Innovative Technology Initiative bij The Lawyer European Awards 2021

De prijs is gegeven voor de Clifford Chance IBOR Reform tool.

Het toonaangevende internationale advocatenkantoor Clifford Chance is bekroond met het Most Innovative Technology Initiative tijdens The Lawyer European Awards 2021, voor de Clifford Chance IBOR Reform tool, die oorspronkelijk is ontworpen voor zijn langdurige cliënt ABN AMRO Bank N.V. De Clifford Chance IBOR Reform tool is een innovatief product dat inspeelt op de wereldwijde IBOR-hervorming, een van de belangrijkste veranderingen op de financiële markten in de afgelopen jaren. De Clifford Chance IBOR Reform tool, een volledig digitaal en gestroomlijnd proces, stelt banken in staat om duizenden contracten voor financiële producten op een efficiënte manier aan te passen, wat resulteert in ongeveer 60% kostenbesparing en 60% tijdsbesparing.

De jury van The Lawyer European Awards 2021 merkt op: "Gefeliciteerd Clifford Chance. De juryleden hebben jullie hoog beoordeeld voor jullie slimme gebruik van meerdere hightech tools. Jullie hebben duidelijk ongelooflijk hard gewerkt om een uitstekend product te creëren. Wij vonden dit een eersteklas voorbeeld van een advocatenkantoor dat voor zijn cliënt boven alles gaat. Gefeliciteerd met jullie overwinning."

Bas Boris Visser, Global Head of Innovation and Business Change bij Clifford Chance: "Innovatie is een kernelement van onze strategie bij Clifford Chance en wij zijn toegewijd aan het leveren van creatieve, op waarde gebaseerde oplossingen voor onze cliënten. Onze IBOR Reform tool voor ABN AMRO is een uitstekend voorbeeld van hoe een internationaal, cross-functioneel team van partners en specialisten een aanpak ontwerpt voor het leveren van juridische diensten die sneller, eenvoudiger, efficiënter en robuuster is. Erg trots op Ilse van Gasteren, Jeremy Walter, Anthony Vigneron, Carissa Schiller, Alice Ayling, Jurgen van der Meer, Dana Meijler-Gross, Emily Brittain, Béatrice Blois, Kenny Fyfe, en vele anderen voor het leveren van deze geweldige oplossing."

Gerelateerde artikelen