Clifford Chance wint Gouden Zandloper Legal Transformer Award 2022

Clifford Chance heeft de Legal Transformer Award gewonnen tijdens de Gouden Zandlopers 2022.

Dit is de tweede Gouden Zandloper voor Clifford Chance, nadat het in 2020 de Gouden Zandloper voor Legal Innovation won met de juridische tool CC Dr@ft – Corporate Structuring. Voor Clifford Chance is innovatie actie. Wat ooit begon als een klein team met een ambitieuze toekomstvisie, is uitgegroeid tot een wereldwijd team van vooraanstaande innovatiespecialisten, onder leiding van Bas Boris Visser, die in 2015 de eerste Global Head of Innovation and Business Change werd.

Het Innovatie & Best Delivery team bestaat uit deskundigen op het gebied van projectmanagement en continuous improvement, specialistische resourcing via delivery centers, geavanceerde juridische technologie en data science, en een toegewijd Research & Development team dat digitale oplossingen ontwerpt en bouwt met en voor Clifford Chance's cliënten.

Bas Boris licht toe: "Innovatie speelt een centrale rol in onze strategie, dus we zijn erg blij met deze erkenning van de jury. Ik wil graag het hele Innovation & Best Delivery team, in Amsterdam en daarbuiten, feliciteren en bedanken. Dit is een bewijs van vele jaren hard werken en van onze toewijding aan het leveren van creatieve, op waarde gebaseerde oplossingen voor onze klanten en betere manieren van werken voor onze mensen. Onze toewijding aan onze cliënten en mensen betekent dat wij onze diensten zullen blijven aanpassen aan hun veranderende behoeften om de levering ervan sneller, eenvoudiger, efficiënter en robuuster te maken."

 

Gerelateerde artikelen