Clifford Chance maakt nieuwe leiding kantoor Amsterdam bekend

Het internationale advocatenkantoor Clifford Chance heeft bekendgemaakt dat Bas Boris Visser en Titus de Vries zijn benoemd tot Co-Managing Partners van het kantoor in Amsterdam.

Bas Boris en Titus treden per 1 januari 2019 officieel in functie en volgen Jeroen Ouwehand op, die onlangs tot wereldwijde Senior Partner van Clifford Chance is gekozen. Bas Boris Visser zal zijn functie als Global Head of Innovation and Business Change van het kantoor blijven vervullen. Daarbij werkt hij nauw samen met Oliver Campbell, Jeroen Plink en Esther Albers, die aan het hoofd staan van respectievelijk de Best Delivery strategie en de innovatie-onderdelen, Clifford Chance Applied Solutions en Clifford Chance Create. Bas Boris was tussen 2009 en 2015 al de Managing Partner van het kantoor in Amsterdam.

Titus de Vries is het hoofd van de Financial Markets Group in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in bankfinanciering, met name overnamefinanciering, gesyndiceerde leningen en alternatieve financieringsbronnen. Titus werd in 2013 tot partner benoemd. 

Gerelateerde artikelen