Clifford Chance benoemt Nienke van Stekelenburgh als partner

De nieuwe partner in Amsterdam, Nienke van Stekelenburgh, werkt in de Amsterdam Financial Markets Group.

Het toonaangevende internationale advocatenkantoor Clifford Chance kondigt de promotie aan van Nienke van Stekelenburgh tot het partnerschap van het kantoor in Amsterdam. Haar focus ligt op leveraged finance, waaronder het optreden voor private equity-klanten en fondsfinanciering, evenals debiteurenfinanciering en debiteureninkooptransacties. Ze kwam in december 2007 als trainee bij het kantoor en heeft gedetacheerd bij Deutsche Bank in Amsterdam en bij het kantoor in Londen. 

Nienke maakt deel uit van een mondiaal samenwerkingsverband van nieuwe partners die afkomstig zijn uit alle marktleidende praktijken van het bedrijf en elke regio, met een sterke vertegenwoordiging in heel Europa, inclusief het VK. Samen zijn ze gespecialiseerd in een reeks van de leidende praktijken en productgebieden van het kantoor die cruciaal zijn voor klanten en hun strategische behoeften, met name financiële investeerders, procesvoering en geschillenbeslechting, ESG en financiële herstructurering.

Titus de Vries, Clifford Chance Amsterdam Co-Managing Partner en hoofd van de Amsterdam Financial Markets Group: "Nienke is een zeer getalenteerde en zeer sterke technische en veelzijdige advocaat, die een sterk trackrecord heeft opgebouwd in high profile leveraged finance en structured finance werk. Nienke is een geweldige aanwinst voor onze partnergroep en haar promotie is een welverdiende erkenning van haar talent, vaardigheden en de manier waarop ze onze cliënten ondersteunt. Het is ook geweldig om te zien dat weer een advocaat van Clifford Chance doorgroeit naar partnerschap! "

Gerelateerde artikelen