Clifford Chance benoemt M&A advocaat Han Teerink tot counsel

Advocatenkantoor Clifford Chance heeft met ingang van 1 mei 2014 drie nieuwe counsels benoemd, waaronder senior associates Han Teerink, werkzaam op de Amsterdamse vestiging van het advocatenkantoor. De benoeming sluit aan bij de strategische koers van het kantoor om cliënten op geïntegreerde wijze bij te kunnen staan waar het gaat om vraagstukken op het gebied van insolventie en overnames.
Han Teerink (36) is actief in de ondernemingsrechtpraktijk van Clifford Chance en legt zich in het bijzonder toe op de juridische advisering bij private en publieke fusies en overnames en tevens kapitaalmarkttransacties. Recente zaken waarbij hij de begeleidende banken of de uitgevende instelling adviseerde zijn onder meer de claimemissie van Royal Imtech N.V., de aandelenuitgiftes van NSI N.V. en Grontmij N.V. en de effecteninkoop en -uitgifte door Qiagen N.V. 
Daarnaast stond hij de afgelopen jaren diverse private equity-investeerders en private partijen bij in het kader van (voorgenomen) overnames in de Nederlandse en internationale markt. Hij trad eind 2003 in dienst bij Clifford Chance waar hij tussen 2008 en 2010 deel uitmaakte van het Nederlandse team dat opereert vanuit het Londense kantoor.
Gerelateerde artikelen