Clifford Chance benoemt Folko de Vries tot partner

Clifford Chance benoemt Folko de Vries per 1 mei 2017 tot partner. In totaal zal het internationale advocatenkantoor wereldwijd 24 nieuwe partners benoemen.

Folko de Vries trad in 2005 in dienst bij Clifford Chance en legt zich toe op overnamefinanciering en algemene kredietverstrekking. Hij heeft aan diverse openbare biedingen meegewerkt, waaronder D.E Master Blenders, Ziggo, HES International en Koninklijke Ten Cate. Ook was de Vries betrokken bij private overnamefinancieringen. De M&A-advocaat houdt zich eveneens bezig met herstructurering en resolutie van financiële instellingen.

Jeroen Ouwehand, Managing Partner bij Clifford Chance in Amsterdam: "Onze Finance & Capital Markets-praktijk behoort sinds jaar en dag tot een select gezelschap van topadviseurs met de hoogste rankings met een dito klantenkring. De benoeming van Folko zal verder bijdragen aan deze ijzersterke positie. Zijn commerciële en juridische expertise en zijn can-do mentality maken ons kantoor tot de sterke speler die we zijn.''

 

 

Gerelateerde artikelen