Clairfield benoemt twee nieuwe Equity Partners

Luuk Bruna en Daan Haeck benoemd als equity partners bij Clairfield.

Vondel Finance, partner van Clairfield International, benoemd Luuk Bruna (47) en Daan Haeck (38) als nieuwe equity partners. Daarmee geeft het bedrijf concreet invulling aan haar ambitie om een brede, internationaal georiënteerde midmarket M&A boutique te zijn. Eén waar de ondernemersgeest hoog in het vaandel staat. 

Vondel Finance’s Founding partner Frank de Lange is enthousiast: “We zijn enorm trots dat  we zowel met talent uit ons eigen kantoor, als met talent van buitenaf onze toekomst verder  vormgeven én verstevigen. Op onze nieuwe vestiging aan de Joan Muyskenweg in  Amsterdam is het team inmiddels tot 15 mensen uitgebreid, waaronder 5 equity partners.”

Luuk Bruna (47, op de foto links) is sinds 1 januari 2020 partner van het team en is per 1 juli 2022 toegetreden als equity partner. Luuk geeft binnen Vondel Finance leiding en richting aan  zowel de TMT als de Healthcare sector. Recente transacties die Luuk heeft begeleid zijn  onder meer de verkoop van Mauritsklinieken, Trivento, LvB. Springest, Proforto en Adeptiv.  Zijn eerdere ervaringen in corporate finance en private equity heeft hij opgedaan bij PwC,  Seasons Capital, Cyrte en Holland Capital. 

Ook Daan Haeck (38, op de foto rechts) is per 1 juli 2022 toegetreden als equity partner. Sinds september 2020  werkt hij als partner bij Vondel Finance. Daarvoor was hij werkzaam bij Deloitte en Boer &  Croon Corporate Finance. Zijn focus ligt op de consumer sector (Food en E-commerce).  Voorbeeldtransacties zijn Kwalitaria, Debuut, HappyItaly, Fixami en TMI. Daan is tevens  initiatiefnemer van de jaarlijkse Clairfield Food Monitor van de top 50 snelst groeiende food  bedrijven van Nederland.
 

Gerelateerde artikelen