CFO Jack Mondt RA vertrekt bij Propertize

Jack Mondt RA vertrekt als CFO en lid van de Raad van Bestuur van Propertize, de voormalige vastgoedtak van SNS Reaal. Dat heeft de onderneming bekendgemaakt. Mondt is per 10 oktober teruggetreden als lid van de RvB en zal Propertize per 1 januari 2018 verlaten.

Propertize: “Door de verandering van de organisatie van een bancaire instelling naar een assetmanagement onderneming en de versnelde afbouw van de portefeuille is het takenpakket van de CFO functie inmiddels beperkt geworden. De heer Mondt zal zich gaan richten op een nieuwe vakinhoudelijke uitdaging en een weer breder takenpakket. Propertize dankt de heer Mondt voor zijn enorme inzet en betrokkenheid en belangrijke bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van de afbouwstrategie en de privatisering van Propertize.”

 

Jack Mondt (1959) was Chief Financial Officer bij Propertize sinds januari 2012. Eerder was hij er onder meer Chief Financial & Risk Officer. Daarvoor was Mondt in diverse managementfuncties werkzaam bij SNS REAAL, SNS Bank, Fortis en Nutsspaarbank. Jack Mondt startte zijn carriére bij KPMG Accountants.

Gerelateerde artikelen