Cevinio haalt geld op voor verdere ontwikkeling touchless invoice management systeem 

Cevinio, een Accounts Payable softwarebedrijf, heeft een miljoeneninvestering opgehaald bij Endeit Capital en CNBB Venture Partners. 

Met de investering van Endeit Capital en CNBB Venture Partners wil Cevinio zijn internationale groei en ontwikkeling van steeds slimmere algoritmes voor factuurverwerking versnellen. 

Voor bedrijven is het noodzakelijk om hun invoice-to-pay-systemen te blijven verbeteren tijdens de snel toenemende digitalisering van werkprocessen. De derde generatie artificial intelligence van het in Nederland opgerichte Cevinio automatiseert overbodige stappen in het crediteuren-verwerkingsproces. Dit helpt bedrijven om hun facturen sneller te kunnen verwerken en daardoor sneller te kunnen uitbetalen aan leveranciers. De algoritmes koppelen bijvoorbeeld touchless inkomende facturen aan purchase orders, voert automatisch controles uit en boekt de facturen in. Gecombineerd met verbeterde compliance en controleerbaarheid, verloopt het factuurproces binnen organisaties tot wel vijf keer zo snel.

De software wordt op een slimme manier geïmplementeerd en is daardoor zeer snel operationeel. Het zelflerend systeem werkt samen met bestaande systemen als SAP en Oracle. Op dit moment worden al facturen in meer dan 90 landen verwerkt, met klanten als Alliance Global Investors, OMV Petrom and APA Nova (Veolia). Implementaties worden samen gedaan met de implementatiepartners Accenture, EY, KPMG, Deloitte en PwC. 

Cevinio is vooral bekend van de merken InvoiceBlox, InvoiceSharing en TBlox.

 

Gerelateerde artikelen