Cees Dekker naar Simmons & Simmons

De mededingingsspecialist is een goede bekende in de rechtbank.

Cees Dekker treedt per 1 juli toe tot Simmons & Simmons als advocaat/consultant. Hij komt over van Nysingh, waar hij partner was. Dekker is specialist in mededingingswetgeving. Hij versterkt het nieuwe Competition Team van Ekram Belhadj en Guido Fazzi die per 1 mei bij Simmons in dienst zijn getreden.

Met meer dan 30 jaar ervaring adviseert Cees over alle aspecten van het EU- en Nederlandse mededingingsrecht in een breed scala van sectoren, met een speciale focus op staatssteun en non-EU subsidies. In meer dan 30 kartelonderzoeken, waaronder invallen door de Nederlandse ACM en de Europese Commissie, heeft hij zowel ondernemingen als brancheorganisaties bijgestaan en geadviseerd. Veelvuldig procedeerde hij voor de EU-rechter, het College van Beroep voor het bedrijfsleven en andere Nederlandse rechtbanken.

Naast zijn werk als advocaat is Cees lid van verschillende adviescommissies op het gebied van mededinging en staatssteun en is hij voorzitter van de European State Aid Law Association. Hij geeft regelmatig gastcolleges over staatssteun aan binnen- en buitenlandse universiteiten.

Gerelateerde artikelen