Carlos Pita Cao benoemd tot Managing Partner AKD

AKD heeft een nieuw bestuur benoemd met Carlos Pita Cao en Jan Kromhout als nieuwe toetreders.

Afgelopen april sprak M&A Magazine nog met Carlos Pita Cao, Head of Corporate M&A, die toen twintig jaar in dienst was bij AKD. Vandaag kondigt het advocaten-, notarissen- en belastingadvieskantoor aan dat Pita Cao Erwin Rademakers, eveneens een bekende overnameadvocaat, opvolgt als managing partner bij het kantoor.

Ook advocaat Jan Kromhout treedt toe tot het bestuur. Samen met de huidige bestuursleden Marc Wintgens en Mark Kater vormen Pita Cao en Kromhout het nieuwe bestuur van AKD.

Carlos Pita Cao heeft de afgelopen jaren de Corporate M&A-praktijk van AKD succesvol geleid, schrijft het advocatenkantoor in een persbericht. Hij adviseert internationale en Nederlandse cliënten over fusies en overnames en ondernemingsrechtelijke aangelegenheden.

“Ik feliciteer Carlos en Jan van harte met hun benoeming”, zegt bestuurslid Marc Wintgens. “Ze zijn beiden toonaangevend op hun vakgebied en hebben een goede visie op de kansen en uitdagingen voor ons kantoor in de komende jaren. Ik kijk er erg naar uit om met hen en Mark Kater samen te werken.”

Carlos Pita Cao: “AKD is de afgelopen jaren op veel gebieden veranderd en heeft onder leiding van Erwin prachtige resultaten geboekt. Door hun focus op multidisciplinaire samenwerking tussen de vakgroepen zijn wij in staat cliënten nog beter van dienst te zijn. Daarnaast is AKD internationaler georiënteerd en een echt Benelux-kantoor geworden. We hebben als kantoor een fantastische groei doorgemaakt, de relatie met onze bestaande cliënten versterkt, nieuwe cliënten aan kantoor verbonden en nieuwe markten aangeboord. Ik ben ook dankbaar voor het vertrouwen dat de partners van ons kantoor in Jan en mij hebben gesteld. Ik kijk er ontzettend naar uit om deze nieuwe rol samen met Jan, Marc en Mark op te pakken en de strategische koers voort te zetten.”


Het nieuwe bestuur van AKD (VLNR): Mark Kater, Carlos Pita Cao, Jan Kromhout en Marc Wintgens

 

Gerelateerde artikelen