BUREN stelt nieuw dagelijks bestuur aan

Josephus Jitta volgt Cees-Frans Greeven op, die sinds januari 2021 de functie van managing partner bekleedde.

Met ingang van 1 september 2024 is Paul A. Josephus Jitta aangetreden als managing partner van BUREN. Martine ’t Hart is aangesteld als nieuwe kantoordirecteur. Samen met de zittende managing partner, Martijn Vermeeren, vormen zij het dagelijks bestuur van BUREN.

“Als dagelijks bestuur van een onafhankelijk, internationaal opererend kantoor van advocaten, belastingadviseurs en notarissen hebben we de verantwoordelijkheid om voortdurend vooruit te kijken en de weg vrij te maken zodat onze juridische en fiscale specialisten kunnen excelleren”, aldus het nieuwe dagelijks bestuur.

“De komende jaren zullen we ons richten op verdere digitalisering en innovatie. Daarnaast blijven we investeren in duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid, omdat we van mening zijn dat juridische advisering niet losstaat van de wereld om ons heen.”

Zowel Josephus Jitta als Vermeeren blijven actief in hun respectievelijke praktijkgebieden.

Paul A. Josephus Jitta is gespecialiseerd in (inter)nationaal ondernemingsrecht en adviseert voornamelijk bij internationale M&A-transacties. Hij procedeert regelmatig over ondernemingsrechtelijke- en handelsgeschillen, met name bij het beëindigen van internationale joint ventures.

Martijn Vermeeren is een van de toonaangevende herstructurerings- en insolventieadviseurs in Nederland. Als curator heeft hij in diverse complexe faillissementen, waaronder die van Miss Etam en het Ruwaard van Putten Ziekenhuis opgetreden.

Martine ’t Hart werkte veertien jaar bij Allen & Overy, waar zij de laatste vijf jaar als Head of HR het managementteam adviseerde. Daarnaast vervulde zij belangrijke HR-rollen bij andere advocatenkantoren. ’t Hart verbond zich in 2022 als HR-Manager aan BUREN, waarbij zij het dagelijks bestuur reeds adviseerde over bestuurlijke vraagstukken.

Gerelateerde artikelen