Buckaroo neemt betaaldienst SEPAY over

Het is de tweede overname na de koop van Sisow vorig jaar.

Payment Service Provider Buckaroo neemt betaaldienst SEPAY over. Het meerderheidsbelang is verkregen met de steun van Keensight Capital, een private equity-partij gericht op pan-Europese Growth Buyout investeringen en tevens meerderheidsinvesteerder van Buckaroo.

SEPAY, opgericht in 2005 met het hoofdkantoor in Den Haag, is een snelgroeiende betaalprovider gespecialiseerd in POS-betaaloplossingen in de Benelux. SEPAY beschikt over een POS-oplossing, zowel voor mobiele als vaste terminals. Het bedrijf bedient meer dan 13.500 klanten met een sterke positionering in de retailsector in de Benelux en Duitsland.

Buckaroo ziet deze overname als een volgende stap om haar positie op de MKB-markt en haar aanbod met een omnichannel betaaloplossing verder te versterken. SEPAY is de tweede strategische overname van Buckaroo in korte tijd, na Sisow in 2021. De gecombineerde groep zal in totaal 27.000 klanten bedienen en voor ongeveer tien miljard euro aan transacties verwerken.

De voltooiing van de overname is afhankelijk van de voltooiing van de gebruikelijke voorwaarden en de goedkeuring van de regelgevende instanties. Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

 

 

Gerelateerde artikelen