Britse Hawksford koopt ACT Management Services

Wereldwijde fondsdienstverlener Hawksford heeft ACT Management Services overgenomen.

De strategische acquisitie maakt deel uit van de wereldwijde expansiestrategie van Hawksford, waarmee het bestaande geografische bereik en dienstenaanbod wordt versterkt. De overname van ACT draagt bij aan de strategie van Hawksford om te groeien in belangrijke financiële markten; waarbij Nederland fungeert als een belangrijke toegangspoort tot Europa.

Het in Nederland gevestigde ACT is een particulier boetiekbedrijf dat actief is in de zakelijke dienstverlening en financieel management. De dienstverlener biedt management- en zakelijke diensten aan een breed scala aan klanten wereldwijd, waaronder multinationale ondernemingen, openbare en particuliere bedrijven. 

De overname biedt de klanten van ACT kansen om wereldwijd nieuwe markten te bereiken, terwijl ze profiteren van de jarenlange expertise en ervaring van Hawksford in belangrijke regio's, waaronder Azië-Pacific, Afrika en het Verenigd Koninkrijk. Alle leden van het ACT-team blijven in hun huidige functie, zonder wijziging van de dienstverlening aan klanten.

“De overname van ACT past in onze strategische uitbreidingsplannen in ontluikende markten en bouwt onze capaciteiten uit waar klanten op groei anticiperen”, aldus Michel van Leeuwen, Group CEO van Hawksford. “De vooruitstrevende en klantgerichte mentaliteit van ACT, samen met hun expertise in het leveren van boetiek- en op maat gemaakte bedrijfsoplossingen en -diensten, passen heel goed bij Hawksford, zijn cultuur, waarden en diensten. Door onze Europese voetafdruk uit te breiden, kunnen we de kansen die beschikbaar zijn voor onze klanten maximaliseren door meer toegang en diensten te bieden aan bedrijven in de regio."
 

Gerelateerde artikelen