Van der Maarel versterkt jury M&A Awards ‘Best Small Cap Award’

De Best Small Cap Deals die in aanmerking komen voor een M&A Award kenmerken zich door bijzonderheid, complexiteit van de transactie, innovatieve financiering, een gevoerde biedingenstrijd, een scherpe aankoopprijs en/of een uitmuntende strategie achter de transactie.

Met versterking van Brigitte zijn de juryleden:

 

  1. Brigitte van der Maarel is hoofd NIBC Mezzanine & Equity Partners. Brigitte begon in het bankwezen (voornamelijk ABN AMRO) en was eerder actief op het gebied van leveraged finance, M&A en strategie, leveraged finance, corporate finance, voor (voornamelijk) winstgevende bedrijven. Daarna werkte zij als venture partner voor INKEF Capital en investment director voor Convent Capital. 
  2. Cilian Jansen Verplanke partner bij Karmijn Capital (foto). Cilian Jansen Verplanke heeft veel ervaring met het doen en managen van overnames en heeft veel met ondernemers gewerkt. Ze werkte ook jaren in commercial banking en Equity Capital Markets bij ABN AMRO Rothschild en eindigde haar loopbaan als Executive Vice President verantwoordelijk voor het Grootbedrijf bij Rabo Groep.
  3. Peter Kroeze, partner bij Torqx Capital. Peter heeft succesvol een breed scala aan bedrijven ondersteund in turnaround, transitie en transformatie trajecten. Hij heeft meerdere directie en commissarisposten bekleed bij bedrijven in diverse industrieën, waaronder agri & food, handel en (industriële) dienstverlening. Voorafgaand aan Torqx was hij Partner bij H2 Equity Partners. 
  4. Rob van der Laan, partner van NewPort Capital. Rob heeft 25 jaar ervaring op het gebied van Private Equity en M&A. De laatste jaren was hij Partner bij Bencis Capital Partners, waar hij diverse succesvolle investeringen heeft geïniteerd, begeleid en samen met de betrokken management teams heeft gerealiseerd. Van 2004 tot 2012 was hij Partner bij Boer & Croon Corporate Finance.

Om ook mee te kunnen doen aan de M&A Awards Best Small Cap Deals gebruikt u het pitchformulier van de Best Small Cap Deal. 

De pracht van de small cap is dat het teruggaat naar de essentie van het dealmaken. Hier geen ontelbaar specialisten die ieder een kleine schakel vormen, maar enkele hoofdrolspelers die de transactie kleur geven met hun persoonlijkheid. Het verhaal van de small cap deal is er een van emotie en karakter.

Foto: Brigitte van der Maarel, Head of NIBC Mezzanine & Equity Partners

Gerelateerde artikelen