Linnartz en Charon benoemd bij bestuur Loyens & Loeff

Bram Linnartz en Thierry Charon zijn benoemd tot lid van het Dagelijks Bestuur van advocatenkantoor Loyens & Loeff uit Amsterdam.

Dit besluit is genomen op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Loyens & Loeff. Linnartz en Charon volgen Marieke Bakker en Gert-Wim van de Meent op. Zij zullen terugkeren als partners in respectievelijk de Internationale Fiscale Praktijkgroep en de praktijkgroep Mededinging en Overheid.

Bram Linnartz is advocaat en lid van de praktijkgroep Vastgoed. Eerder was hij voorzitter van het non-executive bestuur van Loyens & Loeff. Hij is daarnaast hoofddocent aan de Universiteit van Amsterdam (School of Real Estate), een fellow van het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) en een alumnus van het INSEAD Advanced Management Program.

Thierry Charon (1962) is  belastingadviseur, staat mede aan het hoofd van de praktijkgroep VAT, Customs & International Trade van het advocatenkantoor in de Benelux. Thierry is professoor in BTW-recht aan de HUB (Hogeschool – Universiteit Brussel), de voorzitter van de European VAT-Club en lid van de VAT Expert Group van de Europese Commissie.

Gerelateerde artikelen